Heat Pump
Hydraulic
Solar Water Heating
Water Heating
Comfort Electric Heating
Industrial Heating
Hot Air Generator


Photovoltaic Solar Energy


Ventilation & Air Treatment


Comfort Mistral
Comfort Panasonic DOMESTIC
Comfort Panasonic PACi
Comfort Panasonic DRV
Air Conditioning Accessories
Fan Coil Air Conditioning
Chiller & Close control
Air Dehumidification
Air Humidification


Sauna
Swimming Pool Solutions


ONDERNEMING >> Diensten


Diensten


Studiebureau


U kan steeds een beroep doen op ons studiebureau voor advies, voor hulp bij de productkeuze of voor een volledige en professionele opvolging van uw projecten.


Technische dienst voor indienststellingen en dienst-na-verkoop


Onze competente en permanent bijgeschoolde technici kunnen u ondersteunen bij de indienststelling van specifieke installaties en u kan op hen rekenen voor elke dienst-na-verkoop onderhoud of herstelling.


Technische en commerciŽle opleidingen


ACCUBEL organiseert regelmatig gratis opleidingen op maat. Deze leersessies bieden een technische en/of commerciŽle benadering van onze producten en maken zowel beginners als gevorderden vertrouwd met ons productgamma.

Deze studiedagen worden in modules opgedeeld en vinden plaats ofwel in onze zaal te Eupen, ofwel bij ťťn van onze leveranciers. We kunnen eventueel ook een 100% op maat opleiding organiseren op locatie, indien daar vraag naar is.

Contacteer ons om de volgende data te kennen of om u in te schrijven.Vakbeurzen en opendeurdagen


Onze dienst marketing stelt toestellen en gepersonaliseerd marketingmateriaal ter beschikking. Vraag ernaar !
Showroom en vergaderzaal


We nodigen u en uw klanten uit in onze showroom om onze producten ęin echtĽ te bekijken of om bepaalde demomodellen te testen. Onze vergaderzaal is beschikbaar voor de voorstelling van producten en voor technische of commerciŽle opleidingen voor onze klanten.
Een onberispelijke logistiek


Dankzij een nauwgezette opvolging van onze stock kunnen we snel reageren op bestellingen en ęjust-in-timeĽ leveren op elke bestemming. Een groot aantal artikelen is direct leverbaar uit ons magazijn te Eupen, meer dan 2.500 m≤ groot.

Voor projecten met grote omvang is een rechtstreekse levering van de fabriek naar de werf mogelijk (eigen kraanwagen van 22 ton/meter) of indien gewenst zorgen wij voor de opslag van goederen. Dankzij deze flexibiliteit kunt u de planning van de werf op elk moment perfect uitvoeren !
Boven

Designed by Pigment - Powered by YAKA faire