Heat Pump
Hydraulic
Solar Water Heating
Water Heating
Comfort Electric Heating
Industrial Heating
Hot Air Generator


Photovoltaic Solar Energy


Ventilation & Air Treatment


Comfort Mistral
Comfort Panasonic DOMESTIC
Comfort Panasonic PACi
Comfort Panasonic DRV
Air Conditioning Accessories
Fan Coil Air Conditioning
Chiller & Close control
Air Dehumidification
Air Humidification


Sauna
Swimming Pool Solutions


ONDERNEMING >> Voorstelling van het productgamma


HVAC-materiaal, hernieuwbare energieŽn
en wellness produktgamma


ACCUBEL zet de vertrouwde productgammaís verder, maar het assortiment werd uitgebreid en omvat nu nog meer systemen op basis van hernieuwbare energieŽn. We bieden immers warmtepompen aan, maar ook fotovoltaÔsche en thermische zonnepanelen en systemen voor ventilatie en hydraulische verwarming.

Het gamma omvat nu ook heel wat producten ter vervollediging van al deze technieken, en zo kunnen we u oplossingen aanbieden die aan alle verwachtingen en noden voldoen, zelfs voor de meest veeleisende klanten!

De producten worden opgedeeld in ęproductfamiliesĽ, die in de verschillende hoofdstukken van deze website terug te vinden zijn.
HEATING - VerwarmingDe productfamilie HEAT PUMP stelt het gamma van OCHSNER-warmtepompen voor, een internationaal gerenommeerde fabrikant van warmtepompsystemen (WP).

De verschillende warmtepompen zorgen voor:
- warmwaterbereiding (monoblok of split WP op basis van luchtwarmte of aardwarmte, met solar uitbreidingsset in optie)
- centrale verwarming (lucht-water split warmtepomp, glycolwater/water warmtepomp op aardwarmte met verticale of horizontale collectoren of water/water warmtepompen op grondwater).

We bieden ook warmtepompen aan die zowel de verwarming van de woning als de warmwaterbereiding verzorgen en warmtepompen met groot vermogen die bedoeld zijn voor grotere gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, hotels, kantoorgebouwen enz.De productfamilie HYDRAULIC vervolledigt dit gamma met JAGA lagetemperatuurconvectoren, vloerverwarmingssystemen van COMAP en GIACOMINI, hoogrendement-circulatiepompen WILO of ander toebehoren waar steeds meer vraag naar is.De productfamilie SOLAR WATER Heating bestaat uit thermische zonnepanelen voor warmwaterbereiding en verwarmingsondersteuning, warmwaterreservoirs met zonneregeling, en alle nodige toebehoren voor een goede afwerking van de installatie.De productfamilie WATER Heating geeft een volledig overzicht van elektrische en gemengde boilers, met accumulatie of direct, met grote of kleine inhoud.


De productfamilie COMFORT Electric Heating omslaat de talrijke comfortoplossingen van elektrische verwarming: dynamische en statische spaarkachels, directe convectoren met of zonder ventilator, stralingspanelen, infraroodverwarming, badkamerverwarming/handdoekdrogers, handendrogers en haardrogers, verwarmingskabels en -matten.De productfamilie INDUSTRIAL Heating beschrijft de verwarmingstoestellen die bedoeld zijn voor industrieel gebruik, zoals infraroodstralers, waterdichte convectoren en elektrische of hydraulische luchtverhitters en warmeluchtgordijnen.


De productfamilie Hot Air GENERATOR vindt u ten slotte warmeluchtblazers op stookolie of op gas met directe of indirecte verbranding, warmeluchtblazers met groot vermogen en industriŽle infraroodstralers.
RENEWABLE ENERGY - Hernieuwbare energieŽnDe productfamilie PHOTOVOLTAIC Solar Energy stelt fotovoltaÔsche zonnepanelen en omvormers voor. Nieuw in dit gamma zijn het bevestigingsmateriaal, de communicatiesystemen, de trackers met dubbele as en de solar buitenverlichting.
VENTILATION & AIR TREATMENT - Ventilatie en luchtbehandelingDe productfamilie VENTILATION & Air TREATMENT omslaat ventilatiesystemen met warmteterugwinning en luchtbehandelingscentrales, extractiesystemen enz.
AIR CONDITIONINGDe productfamilie COMFORT Air Conditioning omvat een breed gamma airconditioners in monoblok, split en multi-split bouwwijze, lucht/lucht warmtepompen, een breed gamma INVERTER split en multi-split toestellen en tot slot semi-industriŽle VRF-systemen (Variable Refrigerant Flow).

De productfamilie Air Conditioning ACCESSORIES vindt u alle nodige toebehoren voor koeltechnische installaties.

De productfamilie FAN COIL Air Conditioning omvat terminale eenheden voor warm n/of koud water.

De productfamilie CHILLER & CLOSE CONTROL stelt lucht- of watergekoelde vloeistofkoelers voor, en daarnaast airconditioners voor technologische lokalen.

De productfamilie Air DEHUMIDIFICATION beschrijft enerzijds verplaatsbare luchtont-vochtigers met directe ontspanning voor huishoudelijk of professioneel gebruik en anderzijds luchtontvochtigers met silicagel-wiel voor industrieel gebruik of voor koelkamers.

De productfamilie Air HUMIDIFICATION omvat mobiele luchtbevochtigers voor huishoudelijke of commerciŽle toepassingen, en daarnaast verdampingsbevochtigers voor industrieel gebruik.
WELLNESSDe productfamilie SAUNA omvat een heel gamma aan saunakachels voor privaat of publiek gebruik en accessoires voor sauna, maar ook saunacabines en infraroodcabines voor opstelling binnen of buiten.

De productfamilie SWIMMING POOL Solutions biedt enerzijds warmtepompen, elektrische waterverwarmers en platen- of buizenwarmtewisselaars aan voor de verwarming van het zwembadwater en anderzijds luchtontvochtigers en ontvochtigingscentrales voor het zwembadlokaal.
ACCUBEL is exclusief invoerder van de volgende merken in BelgiŽ:
Logo OCHSNER_EXPORTPARTNER    Logo Panasonic    Logo Olsberg
Logo Accuvent Vario  Logo Mistralen tevens een ruim aanbod producten gecommercialiseerd onder de naam:


Logo AccubelOnze partners en erkende merkenDesigned by Pigment - Powered by YAKA faire